|
Me KASUTAME tortide valmistamisel
ehtsaid toorained kõrge kvaliteediga .
Me EI KASUTA pulbrisegut ja rasvasegut.
Ehtsaid toorained.
|
Pulbrisegud ja rasvasegud.
|
Kohupiima kreem
Põhiretsept:
1500 g rasvata kohupiim
500 g koorevõi 82%
500 g kondenspiim suhkruga
vaaniliin
|
Kohupiima kreem
Põhiretsept:
500 g Pulbrisegu
Koostis : suhkur, lahja kohupiima pulber,
dekstroos, võipiimapulber, zelatiin, modifitseeritud tärklis E1422,
glükoosisiirup, lõhna ja maitseaine, paksendaja E410, happesuse regulaator
sidrunuhape, keedusool.
1000 g vesi (20-25* C)
1000 g suhkruta vahukoor .
|
Jogurti kreem
naturaalsest toorainetest jogurti tort valmistada võimatu !
|
Jogurti kreem
Põhiretsept:
500 g Pulbrisegu
Koostis : suhkur, lahja jogurti pulber,
dekstroos, võipiimapulber, zelatiin, modifitseeritud tärklis E1422,
glükoosisiirup, lõhna ja maitseaine, paksendaja E410, happesuse regulaator
sidrunihape .
1000 g vesi (20-25* C)
1000 g suhkruta vahukoor .
|
Linnupiimatort
Põhiretsept:
Põhi võibiskviit
Koostis : nisujahu, värske kanamunad, koorevõi 82%,
suhkur .
Suflee Linnupiim
Koostis : värske kanamunad, koorevõi 82%, kondenspiim suhkruga, agar-agar, vaniliin,
happesuse regulaator sidrunihape.
Katmine sokolaadiganas
Koostis : Kalev sokolaad ( kakaomass,
suhkur, kakaovõi, emulgaator (letsitin), vaniliin) ja rõõsk koor ( 35% ).
|
Linnupiimatort
Põhiretsept:
Põhi biskviitpulbrisegu
Koostis : kanamunamass, nisujahu, suhkur, vesi, kartulitärklis, emulgaator (E471=
rasvhapete mono- ja diglütseriidid,
E475=rasvhapete polüglütseroolestrid), stabilisaator (E420=sorbitol,
E450=difosfaadid), happesuse regulator (E500=naatriumkarbonaadid), zelatiin .
Vahukreem
Koostis : pett, osalised hüdrogeenitud taimne rasv (palmi), koor, petipiimapulber, emulgator (E472=äädikhapega piimhappega,
E475=rasvhapete polüglütserrolestrid, E435= polüsorbat 60,
E474=rasvhapete mono- ja diglütseriidid,
E433=polüsorbaat 80), stabilisaator (E410=jaanileivapuujahu,
E407a=karragen), sool, E160a=toiduvärv beetakaroteen.
Katmine sokolaadiglasuur
Koostis : suhkur, taimneõli (raps), taimne rasv (palmi), lahja kakao, kuivglükoosisiirup, emulgaator (E472=rasvhapete
mono- ja diglütseriidide estrid, E354=kaaliumtsitraaid, piimavalk,
lõhnaained ja maitsetaimede segu).
|
Trühvlitort
Põhiretsept:
Põhi biskviit
Koostis : nisujahu, värske kanamunad, koorevõi 82%,
suhkur .
Trühvli keedukreem
Koostis : värske kanamunad, koorevõi 82%, värske piin 3,5%, suhkur, kakaopulber, vaniliin.
|
Trühvlitort
Põhiretsept:
Põhi biskviitpulbrisegu
Koostis : kanamunamass, nisujahu, suhkur,
rapsõli, emulgaator (E471=rasvhapete mono- ja diglütseriidid,
E420=sorbitol, E475 rasvhapete polüglütserrolestrid,)
kergitusaine, E160=toiduvärv, lõhna- ja maitsetugevdaja .
Kakaokreem
Koostis : (suhkur, taimne õli ja rasv, kakao, hüdrogeenitud taimne rasv(palmi), emulgator (E472=sojaletsitiin), vadakupulber,
glükoosisiirup, lõhna- ja maitseaine).
|
Sefiiritort
Põhiretsept:
Põhi biskviit
Koostis : värske kanamunad, nisujahu, või 82% suhkur .
Põhi liivataigen
Koostis : nisujahu, koorevõi 82%, suhkur, sooda, sool .
Sefiirikreem
Koostis : värske kanamunavalged, suhkur, zelatiin, sidrunihape.
|
Sefiiritort
Põhiretsept:
Põhi biskviitpulbrisegu
Koostis : kanamunamass, nisujahu, suhkur,
rapsõli, emulgaator (E471=rasvhapete mono- ja diglütseriidid,
E420=sorbitol, E475 rasvhapete polüglütserrolestrid,)
kergitusaine, E160=toiduvärv, lõhna- ja maitsetugevdaja .
Sefiirikreem
Koostis : munavalgepulber, vesi,
glükoosisiirup, lõhna- ja maitseaine).
|
|