Valmistame tordid ainult naturaalsest toorainetest. Me ei kasuta pulbrisegud ja   rasvasegud.

Gluteenivaba tort   R a f a e l o / pilt /  

Põhialus :besee metsa- ja mandlipähklitega (värske kana munavalgest).
Keedukreem :või 82%,suhkur,värske kanamunad,piim 3,5%,
        liköör "Pina-Colada"
Katmine :keedukreem, kookoshelbed.
Kaunistamine : mandlimartsipani- ja suhkrulilled,         sokolaadikujukesed.

Gluteenivaba tort   K i i e v i / pilt /  

Põhialus :besee metsa- ja mandlipähklitega (värske kana munavalgest).
Keedukreem : või 82%,suhkur,värske kanamunad,piim 3,5%,
        kohv.
Katmine :keedukreem.
Kaunistamine : mandlimartsipani- ja suhkrulilled,         sokolaadikujukesed.

Griljazi tort   S o f i a / pilt /  

Põhialus : pehme besee ja biskviit kreekapähklitega.
Keedukreem :või 82%,suhkur,värske kanamunad,piim 3,5%,
        vaniliin,griljaaz,brändi.
Katmine :"Kalevi" sokolaad, koor 35%..
Kaunistamine : mandlimartsipani- ja suhkrulilled,         sokolaadikujukesed.

Keedetud kondenspiimaga   Viktoria / pilt /  

Põhialus :tumebiskviit kakaoga ja helebiskviit hapukoorega.
Kreem : või 82%,suhkur,värske kanamunad, piim 3,5%,
        keedetud kondenspiim suhkruga.
Katmine :sokolaadiglasuur ja kreekapähklid.
Kaunistamine : mandlimartsipani- ja suhkrulilled,         sokolaadikujukesed.

Linnupiima tort   S u f l e e / pilt /  

Põhialus :võibiskviit.
Kreem : suflee (agar-agar,või 82%,värske kanamunad,
        kondenspiim suhkruga,vaniliin,sidrunihape).
Katmine :"Kalev" sokolaad, koor 35%..
Kaunistamine : mandlimartsipani- ja suhkrulilled,         sokolaadikujukesed.

Gluteenivaba tort   S o k o l a a d i / pilt /  

Põhialus :besee metsa- ja mandlipähklitega (värske kana munavalgest).
Keedukreem : või 82%, suhkur,värske kanamunad, piim 3,5%,
        sokolaad (75% kakao).
Katmine :keedukreem .
Kaunistamine : mandlimartsipani- ja suhkrulilled,         sokolaadikujukesed.

Värske kohupiimakreemiga tort   Domino / pilt /  

Põhialus : hele- või tumebiskviit kakaoga.
Kohupiimakreem : kohupiim, või 82%, kondenspiim
        suhkruga . atmine :"Kalev" sokolaad, koor 35% .
Kaunistamine : mandlimartsipani- ja suhkrulilled,         sokolaadikujukesed.

Värske kohupiimakreemiga tort   Suvine / pilt /  

Põhialus : besee metsa- ja mandlipähklitega.
Kohupiimakreem : kohupiim, või 82%, kondenspiim
        suhkruga, maasika .
Katmine : mandlimartsipan..
Kaunistamine : mandlimartsipani- ja suhkrulilled,         sokolaadikujukesed.

Ilma kreemita, beseepõhjaga   Ikebana / pilt /  

Põhialus : besee ( värske kana munavalgest,tuhksuhkur ).
Kreem : ilma kreemita
Katmine :sokolaadiglasuur ja kreekapähklid.
Kaunistamine : mandlimartsipani- ja suhkrulilled,         sokolaadikujukesed.

Kondenspiima suhkruga tort   Napoleon / pilt /  

Põhialus : lehttaigen .
Kreem : või 82%, kondenspiim suhkruga.
Katmine :kreem .
Kaunistamine : mandlimartsipani- ja suhkrulilled,         sokolaadikujukesed.

Hapukoorekeemiga tort   S a r l o t t / pilt /  

Põhialus : biskviit .
Kreem :  hapukooregakreem banaaniga .
Katmine :maasika,kivi,virsikud ja ananasid  zelees .  .
Kaunistamine : piima vahukoor 35% .

Piimabiskviidiga tort   M õ m m i / pilt /  

Põhialus : biskviit piimaga ja purustatud roosinatega .
Kreem : või 82%,piim 3,5%,kondenspiim suhkruga,
        vaniliin, .
Katmine :"Kalev" sokolaad, koor 35% .
Kaunistamine : mandlimartsipani- ja suhkrulilled,         sokolaadikujukesed.

Besee- ja bskviidipõhjaga tort   Trühvli / pilt /  

Põhialus : biskviit immutatud siirupiga, besee .
Keedukreem : või 82%,piim 3,5%,värske kanamunad,
        suhkur,kakao,vaniliin, .
Katmine : ühvlipuru ( suhkrusiirup, kakao).
Kaunistamine : mandlimartsipani- ja suhkrulilled,
        sokolaadikujukesed.

Liivataigna ja biskviidi   Sefiiritort / pilt /  

Põhialus : biskviit ja liivataigen, besee .
Sefiirikreem : suhkur,värske kanamunade valget, zelatiin, sidrunihape.
Katmine : sefiirikreem .
Kaunistamine : sefiirililled ja sokolaadikujukesed .

 

Epitet OÜ, Jaama 143b, 50705, Tartu. Tel: 7 480 050. GSM:56 601 594; 56 601 567. e.mail: family@tort.ee

 

ÜLESSE