Me KASUTAME tortide valmistamisel naturaalsed toorained kõrge kvaliteediga konservandi vabu. Me EI KASUTA pulbrisegut ja rasvasegut.

Naturaalsed toorained.

Pulbrisegud ja rasvasegud.

Kohupiima kreem
Põhiretsept:

1500 g  rasvata kohupiim






  500 g  koorevõi 82%
  500 g  kondenspiim suhkruga
             vaaniliin

Kohupiima kreem
Põhiretsept:

500 g  Pulbrisegu
    Koostis : suhkur, lahja kohupiima pulber, dekstroos, võipiimapulber, zelatiin, modifitseeritud tärklis E1422, glükoosisiirup, lõhna ja maitseaine, paksendaja E410, happesuse regulaator sidrunuhape, keedusool.
1000 g  vesi (20-25* C)
1000 g  suhkruta vahukoor .

Jogurti kreem
naturaalsest toorainetest jogurti tort valmistada võimatu !








Jogurti kreem
Põhiretsept:

500 g  Pulbrisegu
    Koostis : suhkur, lahja jogurti pulber, dekstroos, võipiimapulber, zelatiin, modifitseeritud tärklis E1422, glükoosisiirup, lõhna ja maitseaine, paksendaja E410, happesuse regulaator sidrunihape .
1000 g  vesi (20-25* C)
1000 g  suhkruta vahukoor .

Linnupiimatort
Põhiretsept:

Põhi võibiskviit
    Koostis : nisujahu, värske kanamunad, koorevõi 82%, suhkur .





Suflee Linnupiim
    Koostis :  värske kanamunad, kondenspiim suhkruga, koorevõi 82%, agar-agar, vaniliin, happesuse regulaator sidrunihape.







Katmine sokolaadiganas
    Koostis : Kalev sokolaad ( kakaomass, suhkur, kakaovõi, emulgaator (letsitin), vaniliin) ja rõõsk koor ( 35% ).



Linnupiimatort
Põhiretsept:

Põhi biskviitpulbrisegu
    Koostis : kanamunamass, nisujahu, suhkur, vesi, kartulitärklis, emulgaator (E471= rasvhapete mono- ja diglütseriidid, E475=rasvhapete polüglütseroolestrid), stabilisaator (E420=sorbitol, E450=difosfaadid), happesuse regulator (E500=naatriumkarbonaadid), zelatiin .
Vahukreem
    Koostis : pett, osalised hüdrogeenitud taimne rasv (palmi), koor, petipiimapulber, emulgator (E472=äädikhapega piimhappega, E475=rasvhapete polüglütserrolestrid, E435= polüsorbat 60, E474=rasvhapete mono- ja diglütseriidid, E433=polüsorbaat 80), stabilisaator (E410=jaanileivapuujahu, E407a=karragen), sool, E160a=toiduvärv beetakaroteen.
Katmine sokolaadiglasuur
    Koostis : suhkur, taimneõli (raps), taimne rasv (palmi), lahja kakao, kuivglükoosisiirup, emulgaator (E472=rasvhapete mono- ja diglütseriidide estrid, E354=kaaliumtsitraaid, piimavalk, lõhnaained ja maitsetaimede segu).

Trühvlitort
Põhiretsept:

Põhi biskviit
    Koostis : nisujahu, värske kanamunad, koorevõi 82%, suhkur .





Trühvli keedukreem
    Koostis :  värske kanamunad, koorevõi 82%, värske piin 3,5%, kakao, vaniliin.



Trühvlitort
Põhiretsept:

Põhi biskviitpulbrisegu
    Koostis : kanamunamass, nisujahu, suhkur, rapsõli, emulgaator (E471=rasvhapete mono- ja diglütseriidid, E420=sorbitol, E475 rasvhapete polüglütserrolestrid,) kergitusaine, E160=toiduvärv, lõhna- ja maitsetugevdaja .
Kakaokreem
    Koostis : (suhkur, taimne õli ja rasv, kakao, hüdrogeenitud taimne rasv(palmi), emulgator (E472=sojaletsitiin), vadakupulber, glükoosisiirup, lõhna- ja maitseaine).

Sefiiritort
Põhiretsept:

Põhi biskviit
    Koostis :  värske kanamunad, nisujahu, suhkur .
Põhi liivataigen
    Koostis : nisujahu, koorevõi 82%, suhkur, sooda, sool .

Sefiirikreem
    Koostis :  suhkur, värske kanamunavalged, zelatiin, sidrunihape.


Sefiiritort
Põhiretsept:

Põhi biskviitpulbrisegu
    Koostis : kanamunamass, nisujahu, suhkur, rapsõli, emulgaator (E471=rasvhapete mono- ja diglütseriidid, E420=sorbitol, E475 rasvhapete polüglütserrolestrid,) kergitusaine, E160=toiduvärv, lõhna- ja maitsetugevdaja .
Sefiirikreem
    Koostis : munavalgepulber, vesi, glükoosisiirup, lõhna- ja maitseaine).

 

Epitet OÜ, Jaama 143b, 50705, Tartu. Tel: 7 480 050. GSM:56 601 594; 56 601 567. e.mail: family@tort.ee

 

ÜLESSE